Op 5 en 6 mei zijn er de Friese sleepbootdagen in Woudsend. Op deze dagen is er van alles te doen omtrent sleepboten, opduwers en old timers...

Afgelopen woensdag had een aantal groepen van de Wyken een leuke en energieke Flashmob. In een paar minuten werd hen de Hiphophupsakee aangeleerd door studenten van de Friese Poort. Dit is een korte dans die echt iedereen kan dansen, jong en oud.

Doorzettingsvermogen en spierballen, die heb je nodig bij deze lessen! Bij Bootcamp hebben we verschillende onderdelen zoals opdrukken, touwtrekken en banden duwen.

Graag nodigen wij jullie alle uit tijdens de Friese Sleepbootdagen om ons Techno plein te komen bezoeken. Op zaterdag 5 en zondag 6 mei 2018 van 11:00 tot 17:00 uur. Wij hebben samen met de bedrijven uit Woudsend en omgeving, diverse opleidingsinstituten en de Gemeente Súdwest-Fryslân een leuk en leerzaam Technoplein georganiseerd.

Op 10 en 11 mei is het feest: At the Watergate!

6000 jongeren uit heel Europa naar Sneek komen om op te treden en samen te spelen met elkaar en met de Friezen die van muziek houden: dus ook met jullie!