Even voorstellen!

Mijn naam is Rebekka Jorritsma, 23 jaar uit Sneek. Afgestudeerd als pedagogisch werker (2012) en onderwijsassistent(2014). Sinds half november 2014 ben ik werkzaam op ‘OBS de Wyken’ en ondersteun ik de NT2(Nederlands tweede taal) leerlingen. Ook word ik ingezet over de hele school, waar leerlingen extra ondersteuning nodig zijn. Ik vind het erg uitdagend en leerzaam werk en geniet er volop van!

 

 

Mijn naam is Lesley van Delden, 25 jaar uit Sneek. Afgestudeerd als pedagogisch werker (2013) en onderwijsassistent(2014). Sinds half januari 2015 ben ik werkzaam bij de organisatie Odyssee. Hierbij word ik ingezet bij de NT2 leerlingen en in andere groepen met specifieke hulpvragen.

 

Ook heeft Carin Kuijpers als vrijwilligster de NT2 leerlingen 4 ochtenden in de week ondersteund, in de periode van oktober tot februari. Ze heeft dit met veel enthousiasme en plezier gedaan. Vanwege een nieuwe baan, heeft ze helaas afscheid moeten nemen. We wensen haar net zo veel werkplezier in haar nieuwe baan als op de Wyken!

Carin Kuijpers met de NT2 leerlingen tijdens haar laatste dag.