Naast de nieuwe groepsindelingen voor volgend schooljaar heeft u een leerkrachtenoverzicht ontvangen. Hierin stond dat kinderen uit de groepen 4b, 7a en 7b les zouden gaan krijgen van juf Daniëlle.

 

 

De kleuters zijn heel erg blij met de mooie modderkeuken, gemaakt door Peter Paul Koopmans, vader van Ivan uit groep 2b.

Hartstikke bedankt! 

 

En ook Willem bedankt.

Dinsdag 10 juli was het zover de wyken groep 8b heeft de musical de tent op zijn kop gespeeld. We hadden er super veel zin in, bijna niemand was zenuwachtig. We gingen dansen, zingen en toneelspelen. Wij vonden het super leuk om te doen en zouden het zo weer overdoen, maar helaas was dit de laatste keer. Aan het einde van de voorstelling kregen we een groot applaus. Daar waren we blij mee.

 

 

Verslag gemaakt door: Stijn en Dion

 Een paar maanden geleden begonnen we met het oefenen van de musical de tent op zijn kop. We verdeelde de rollen en begonnen met oefenen.

Afgelopen maand is Kidsproof Fryslân live gegaan! Op Kidsproof.nl vindt u het meest complete overzicht van kinderactiviteiten in Fryslân. Denk hierbij aan culturele activiteiten, sportactiviteiten, muzikale en creatieve uitjes, natuurbelevenissen en nog veel meer. Specifiek voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. De zomervakantie is toch zeker de ideale periode voor ouders om er lekker met de kinderen op uit te gaan