Donderdag 26 maart vond de jaarlijkse Grote Rekendag plaats. Het thema van dit jaar was:  "Meetkunde uit de kunst in de klas."

 

Vanaf volgende week starten de thema weken 'NATUURLIJK-BSD.'

Dit jaar staat het in het teken van Natuur. De invulling wordt per groep verschillend tot uiting gebracht gedurende de weken. Zo worden ook tijdens deze weken spullen gemaakt door de leerlingen, die tijdens de markt worden verkocht.

 

 

Expositie en prijsuitreiking ‘Droomschool van de toekomst’

Ruim honderd kinderen en ouders hebben hun talenten getoond bij de ontwerpwedstrijd van Odyssee: ‘Droomschool van de toekomst’. Odyssee is tijdens de Open Dag overladen met prachtige ontwerpen in de vorm van filmpjes, tekeningen, bouwwerken en computeranimaties. De jury onder leiding van Rinze Boersma maakt op vrijdag 3 april de winnaars van de iPads bekend tijdens een speciale expositie.

 

Dinsdag 24 maart bezochten de groepen 3 en 4 de voorstelling: Net op tijd in het speellokaal.

Deze voorstelling gaat over een jongen Elyas, die elke zondag bij zijn grootouders op bezoek gaat en zich daar heel gelukkig voelt. Met opa verzorgt hij de dieren, met oma maakt hij appeltaart.

Zaterdag 21 maart gaat om 7.15 uur de wekker. Zo vroeg? Ja inderdaad zo vroeg. Vandaag is immers het schoolvolleybaltoernooi waar OBS De Wyken met een aantal teams, waaronder die van groep 6a en 6b, aan meedoet.