‘Sneek op é Strún’ 2de editie!'

 

Het succes van vorig jaar heeft de commissie uitgedaagd om wederom een bijzonder evenement voor het goede doel te organiseren. Een avondwandeling langs onverwachte plekjes in Sneek met kunst, cultuur en bovenal inspirerende mensen.

 

‘Sneek op ‘e strún’ is niet zomaar een avondwandeling door de stad, maar een ervaring op zich. Opnieuw gaan we proberen de meest doorgewinterde inwoners van onze gemeente – en u – van de ene verbazing in de andere te laten vallen. Opnieuw wordt het een mallemolen van kunst, cultuur, ernst, humor, verrassende perspectieven en kleurrijke sferen. In de mix van dat alles staat één ding vast: ‘Sneek op ‘e strún’ 2015 wordt een hagelnieuwe belevenis en een niet eerder vertoonde ervaring.

Na twee dagen Kerstmis in huiselijk kring is ‘Sneek op ‘e strún’ een prachtige en actieve belevenis. Sneek in beweging voor het goede doel. Als ouder/ verzorger kunt u het beste zelf inschatten of de tocht en het tijdstip ook geschikt is voor kinderen. Natuurlijk zijn ze welkom! Sterker nog, vorig jaar waren er best veel en als we de reacties mogen geloven, dan hebben ze genoten! In 2014 deden ruim 1000 deelnemers mee aan de Strún. We verwachten in 2015 nog meer deelnemers maar de capaciteit is niet onbeperkt. Op tijd reserveren van uw kaart(en) is dus zeer wenselijk.

Voor meer informatie kunt u terecht op http://www.uwbijeenkomst.nl/sneekopestrun/nl/