Glasvezel

Waarom glasvezel? Om een zo goed mogelijk netwerk te verkrijgen voor de leerlingen bij ons op school, die in de nabije toekomst allemaal een i-pad tot hun beschikking hebben. Om hier goed gebruik van te kunnen maken is een goede en snelle internetverbinding belangrijk.

 

Nu heeft de provincie een website opgezet waarop men kan aangeven waar er behoefte is aan glasvezel. Wij willen u allen vragen u hiervoor op te geven, wellicht krijgen we het op deze manier sneller voorelkaar.

 

Hieronder volgt de informatie van de provincie. Als u direct naar de website wilt, dan kunt u op de rode button klikken en wordt u doorverwezen naar de website van de provincie.

 

 

Glasvezel in Friesland

Hoogwaardig breedband op het Friese platteland: samen maken we het mogelijk! De Provinsje Fryslân en coöperatieve vereniging Fryslân Ring nodigen u van harte uit om uw stem te laten horen middels een peiling van de behoefte onder burgers, bedrijven en andere belanghebbenden in het buitengebied.Button

U doet dit eenvoudig door uw gegevens achter te laten via het inventarisatieformulier Dit verplicht u verder tot niets. Op dit moment is het belangrijkste doel om provinciebreed in kaart te brengen waar de behoefte aan snel en betrouwbaar internet leeft. Door u tevens aan te melden voor de nieuwsbrief, blijft u op de hoogte van de vervolgstappen.