Avondvierdaagse zoekt verkeersregelaars!

Om de avond4daagse mogelijk te maken heeft de wandelvereniging net als voorgaande jaren vrijwilligers nodig. Gezien de strenge eisen die er worden gesteld vanuit de gemeente en politie, doet de wandelvereniging een beroep op de scholen in Sneek. Iedere school dient PER AVOND 2 VERKEERSREGELAARS te leveren.

De ca. 2000 wandelaars kunnen dan op een veilige en gezellige manier door Sneek wandelen en dat is toch wat we met z’n allen graag willen.

 

Voor de verkeersregelaars is het verplicht een instructie te volgen. Voor het volgen van de instructie zijn twee mogelijkheden. Op dinsdag 10 mei 2016 of op dinsdag 17 mei 2016 om 19.00 uur. De instructie zal maximaal 2 uur in beslag nemen.

 

Iedere school start gezamenlijk vanuit de Veemarkthal in het centrum van Sneek. De Activiteitencommissie zorgt onderweg voor drinken en iets lekkers.

De Wyken kiest er voor geen groepsindeling te maken. U bent daarom zelf verantwoordelijk voor de begeleiding van uw kind. Zelf groepjes vormen en bij toerbeurt begeleiding regelen met andere ouders wordt aangemoedigd. (Reden: Beter overzicht)

 

Voor alle duidelijkheid, u kunt uw kind nog aanmelden tot 15 april bij de leerkracht.