Verkeer.

Verkeer:

De heer Dekker geeft aan dat hij dit jaar nog wil afmaken en wij zijn blij en dankbaar dat hij zo veel voor ons heeft gedaan. Gelukkig blijft John Dekker wel verkeersbrigadier!

Voor het komend schooljaar zijn wij nu alvast op zoek naar een nieuwe enthousiaste verkeersouder voor onze school.

Mocht u belangstelling hebben of willen weten wat dit inhoudt? Neem gerust contact op met de contactpersoon van de verkeerswerkgroep op de Wyken: Sjoukje Slouwerhof via de e-mail (e-mailadres is: sjoukje.slouwerhof@dewyken.nl) of kom even langs.

 

 

Remproef

In het kader van de verkeersveiligheid krijgen de kinderen van groep 7 en 8 van obs De Wyken en cbs De Vuurvlinder op donderdag 10 maart a.s. een buitenles. Het betreft een les over de remtijd van een auto. De kinderen gaan kijken naar een auto die een remproef gaat uitvoeren bij een snelheid van 30 km en van 50 km. Deze auto zal worden bestuurd door dhr. Lokhorst, rijschoolhouder en werkzaam voor de Stichting Bevordering Verkeerseducatie.

Om deze proef te kunnen uitvoeren zal een deel van de weg die om de school heen loopt van 08.40 uur tot 14.00 uur worden afgezet. Het betreft het stuk weg na het parkeerterrein (vanaf de sporthal) tot aan de openbare weg). Wij vragen hiervoor uw begrip.