Nieuws van de MR

Inmiddels draaien deze ouders al een tijd informeel mee in het vergaderschema en willen wij deze twee dames graag aan jullie voorstellen:

 

Ik ben Suzanne Stuijfzand, moeder van Ruben Minneboo uit groep 3b. Ik werk part-time als ecologisch adviseur bij Rijkswaterstaat. Ik denk graag mee over het reilen en zeilen van de school, en over mogelijke verbeteringen. Omdat ik liefst zoveel mogelijk ouders vertegenwoordig, nodig ik je van harte uit om mij aan te schieten als je een punt hebt dat de school aangaat!

Graag zou ik me aan u willen voorstellen. Mijn naam is Judith Overzet en ik woon met mijn man en 2 kinderen in de wijk Duinterpen. Lasse zit in groep 6 en Sara in groep 2. Ik ben part-time werkzaam bij Jeugdhulp Friesland. Ik zit sinds begin van het schooljaar in de MR van de Wyken en ik vind het erg leuk. Vragen die er bij ouder(s) spelen, kan ik meenemen naar onze vergadingen.

 

 

Ik schrijf “informeel", omdat het normaliter zo is dat beginnende MR-leden op de zakelijke ouderavond worden voorgesteld en dat er daarna een stemming wordt gehouden of deze ouders daadwerkelijk in de MR mogen plaatsnemen. Wij zijn natuurlijk erg blij met de versterking van Suzanne en Judith en we gaan er vanuit dat jullie dat ook zijn en dat er kan worden ingestemd met hun benoeming. Mocht dit onverhoopt anders zijn, dan horen we dit uiteraard graag.

 

Hartelijke groeten,

Namens de MR van o.b.s. De Wyken.

 

Maaike van der Goot-Andela

(voorzitter MR)