Openbare basisschool De Wyken is 1 van de 15 Odysseescholen. Kiezen voor de Wyken, is kiezen voor een moderne en veilige school met kwaliteit. Kinderen kunnen zich hier voorbereiden op hun toekomst, we willen dat ze zich ontwikkelen tot actieve en kritische mensen. Elke leerling krijgt onderwijs dat goed aansluit bij de eigen talenten en mogelijkheden. We helpen kinderen om het beste uit zichzelf te halen, want dat is de kern van avontuurlijk passend onderwijs.

De Wyken staat in de wijk Duinterpen en heeft rond de 400 leerlingen in 19 groepen. Samen met Christelijke basisschool de Vuurvlinder en kinderopvang Kinderwoud vormen we de Brede School Duinterpen. Deze multifunctionele locatie biedt voorzieningen voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar onder één dak: basisscholen, kinderopvang, naschoolse opvang, peuterspeelzaal en sport.