Voor het eerst naar school!

Voor het eerst naar school; dat is spannend voor kind én ouders! Wij vinden het belangrijk dat uw kind zich snel thuis voelt op school. De juiste aandacht en ondersteuning begint direct bij de aanmelding.

Heeft u interesse in onze school? We nodigen u en uw kind graag uit voor een rondleiding. Tijdens de rondleiding vertellen we over onze werkwijze en beleid, terwijl we door de school lopen en in de klassen kijken. Er is genoeg gelegenheid tot vragen stellen.

 

Als u kiest voor onze school, vragen we u de inschrijfkaart in te vullen en te retourneren (zie downloads). Zodra we de inschrijving hebben ontvangen, krijgt u van ons bericht van ontvangst. Ongeveer 8 weken voordat uw kind 4 jaar wordt, zoekt de toekomstige juf/meester contact met u om te komen proefdraaien op dagen die in overleg worden vastgelegd. Vlak nadat uw kind 4 jaar is, volgt er een intakegesprek met de leerkracht, waarin u van alles kunt vertellen over uw kind.

 

 

Beste (aankomende) ouders, belangstellenden,

 

Vanwege de maatregelen rondom Corona hebben we besloten dit jaar geen open dag te organiseren. We hadden u graag onze mooie school laten zien! U kennis laten maken met onze plezierige manier van werken en de aandacht die we voor kinderen hebben. Echter; het belang van de gezondheid van u en ons als team, weegt voor nu even iets zwaarder dan kennismaken tijdens een open dag. Neemt natuurlijk niet weg dat we wel graag kennismaken! U bent daarom van harte welkom na het maken van een afspraak. We houden nu gewoon het hele jaar door een soort Open Dag maar dan individueel.                                     

 

Welkom op de Wyken, een afspraak is zo gemaakt via: anneke.langhorst@dewyken.nl